Connect with us

Любопитно

Това засяга абсолютно всички! Още днес, когато пуснеш телефона си направи това и ще останеш изумен!

Published

on

В 21 век всеки е завладян от силата на технологиите.

Ползвайки цялата „палитра“ от tech иновации, приложения, игри и сайтове, много често се унасяме в сърфиране и не усещаме кога батерията на устройството, което ползваме, си заминава.

Затова в новия епизод на Ctrl Alt Del, технологичният влогър Цецо дава няколко съвета как да съхраним батерията си по-дълго време заредена.

Независимо дали става въпрос за телефони, лаптопи или таблети, екрана на устройството, което ползваме, е най-големия консуматор на електричество. Ако намалим яркостта на дисплея до степен, в която все пак може да виждаме, батерията ни ще издържи повече.

Друг голям враг на батерията, това са говорителите, затова ако намалим силата на звука или просто да използваме слушалки, ще удължим живота на батерията. Първо, че звукът ще е по-добър със слушалките и второ – батерията ще ви издържи много по-дълго.

Също така технологичният влогър разбива някои митове относно запазването на батерията за по-дълго време. Програмите и приложенията с цел удължаване живота на батерията не винаги, а по-често въобще не помагат за това.

Така наречените мениджъри на батериите по-скоро бавят телефона ви, заемайки излишна памет в него.

Също така, трикчетата с вадене батерията на вашия лаптоп, докато е на заряд, както и избягването на зареждане на вашето устройство цяла нощ, отдавна не са необходими.

С развитието на литиево-йонната технология не е нужно да се тормозим с тези неща.

За да разберете още как да запазите живота на батерията си за по-дълго, гледайте новия епизод на Ctrl Alt Del:

 

 

vesti,bg

Continue Reading

България

Тя е на 5 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)

Published

on

Петгодишната Джаре от Нигерия успя да впечатли потребителите на световната мрежа с външния си вид. Тя дори беше обявена за “Най-красивото момиче в света”. Нейните снимки карат много хора да я коментират с възторг, определайки я като “абсолютно зашеметяваща” и “куклоподобна”, посочва Bored Panda.

Capturing the Art of innocence and the sides of JOMI in one body. J O M I of the @the_j3_sisters The elder sister of J A R E When I was a child I always wanted to wear my Mum’s shoes , cloths and do all she did as a woman . I wasn’t afraid of being that woman , though I wasn’t aware , nothing scared me of the cost it would take to be a woman . “I WAS FEARLESS AS A CHILD “ I’m sure every girl has gone through this stage and can totally relate . Meeting Jomi of the @the_j3_sisters Was more inspiring . Asides that she is bright and beautiful , she is very coordinated and every pose directed , she did better than I told her to do . She definitely has buttressed and given me more proof that every little girl dreams of being a woman . I guess was looking for a platform to showcase her inner woman !!! Photography is my little way of expressing my thoughts than in words and so I am not the best curator of my work .

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on

Славата си Джаре получава благодарение на фотографа Мофе Бамуйва, която снима момичето и споделя три нейни снимки в социалните медии. Въпреки че Джаре не е професионален модел, е очевидно, че има всички изгледи да се превърне в такъв. Фотографът убеждава майка на момичето да ѝ създаде профил в Instagram. Тя включва не само нейни снимки, но и на другите й две също толкова фотогенични сестри – седемгодишната Джоми и десетгодишната Джоба. Досега тяхният профил the_j3_sisters има впечатляващите 77.5 хиляди последователи. Нигерийската красавица завоюва титлата “Най-красиво момиче в света” след осемгодишната Анна Павага, която разбуни духовете през декември.

🇩🇪#annapavaga

A post shared by 🔝Anna Pavaga (@annapavaga) on

Тя е модел от тригодишна възраст. Много хора обаче не са съгласни с присъждането на подобни титли. Те защитават тезата, че не е правилно деца да имат акаунти в социалните медии или да бъдат сравнявани помежду си.

Източник: profit.bg

Continue Reading

България

Ексклузивно! Анелия се нашишка като прасе (снимки)

Published

on

Фолк фурията Анелия е напълняла жестоко през последните няколко седмици, коментират потресени в гилдията, както и фенове на чалгата. Звездата на „Пайнер“ трупа килограми сякаш с часове.

Тя е пуснала коремче, заформила е двойна брадичка, а ръцете и бутчетата й се тресат от сланинки.

„Анелия се е закръглила. Прилича на прасе преди Коледа“, коментираха и клиенти на новия клуб „Мегами“, в който тя имаше участие преди няколко дни.

Това обаче не й попречи да се натъкми в прилепнала черна кожена рокля, която да подчертае всичките й недостатъци.

Известни спортисти като Йордан Лечков и Красимир Балъков се забавляваха в компанията на фолк дивата. Анелия не пропусна да попее на ушенце на славните футболисти.

Според запознати причината фолк дивата да качва кила толкова бързо е любовна мъка. В средата на март се заговори, че Анелия се е загаджила с актьора Кристиян Кирилов, познат с образа на Митко от риалити формата „София – ден и нощ“. Двамата вече бяха спрягани за гаджета.

Те се познават от две години, а тогава започнаха да излизат заедно. Актьорът е добре познат в попфолк средите, тъй като се е снимала в клипове на доста певици от бранша.

От доста време Анелия споделяше, че е сама и търси любовта. Според предсказанията на астролог през 2016г. певицата трябва да срещне голямата любов.

„И аз самата две поредни години ходих на астролози и те ми казаха, че след 33-ата си годишнина ще срещна човека, който ще ме промени, каза певицата в началото на годината.

Познати на дивата обаче твърдят, че от връзката й с Кристиян нищо не излязло и Анелия се поболяла от мъка. Тя лекувала разбитото си сърце с нощни похапвания и огромни количества шоколад.

 

Continue Reading

България

Ето я най-ефективната диета на проф. Мермерски! Сваляте 10 кила за месец без усилия!

Published

on

Една от най-ефективните диети за отслабване и за заздравяване на организма е на известният наш народен лечител проф. Мермерски.

За да си я подготвите, са ви необходими кофичка кисело мляко (най-добре да е 2%), ябълков пектин, мед, канела, орехи и прополис. Всичко това се смесва още от вечерта и се консумира на другия ден. Така всички полезни съставки са се разтворили и са отпуснали здравословните си качества. Сместта е много засищаща и може да се яде цял ден, ако ви е приятно, пише сайтът „Лечител“.

Пропорциите са следните – супена лъжица мед, чаена лъжица пектин и половин чаена лъжица канела се объркват добре и се изсипва в кофичка кисело мляко. Отново всичко се обърква и се накапват 20-тина капки прополисов разтвор. Отгоре се поръсват начукане на по-дребно орехови ядки.

Има модификация, която позволява още от вечерта да си накиснете малко жито или овесени ядки, които да добавите към сместа.

Няколко дена се яде само тази смес цял ден, а ако много огладнеете, можете да си хапнете някакъв плод, но на малки порции.

Първите седмици е трудно, тъй като организмът ви е свикнал да се храни доста по-обилно, но това количество постепенно ще намалява и ще усетите, че сместа ви е достатъчна за целия ден, тъй като тя е много хранителна, като същевременно много ниско калорична и полезна.

След около месец професор Мермерски гарантира смъкване с около 8-10 килограма. След това можете да ядете сместа само сутрин, а през останалото време да хапвате по-леки храни като салати, печено бяло месо, леки супи, варен ориз и др.

Тази рецепта е предназначена за изчистване на токсините от организма, за подсилване на имунната система и премахване на тежките метали в тялото.

Continue Reading

Trending