Connect with us

Епицентър

ЛЕШ! Всички са луди по Анелия и Лиана, но вижте 15-годишните им дъщери и ще ти изгърмят бушоните! Нови снимки, дръж се за стола!

Published

on

Дъщерите на Анелия и Лиана заприличаха на лелички.

Двете са неразделни дружки и често демонстрират приятелството си в социалните мрежи. Дъщерята на Анелия – Ивон е на 14 години, а щерката на Лияна – Дениз е на 15.

Това е трудно за вярване предвид факта, че й двете са надули джуки и носят по един тон грим върху себе си. Ясно личи, че Ивон и Дениз са минавали вече през хирургическите кабинети и са надули сочни устни, което не приляга на едно непълнолетно момиче.

Изкуствените мигли, силният грим и „кокошата“ муцунка присъстват във всяка снимка на момичетата.

И двете са изключително красиви без целия макиаж и никой не доумява защо бързат да пораснат и да приличат на извадки от клиповете на майките си.

Вляво е Дениз, а вдясно Ивон. 

bradva.bg

Continue Reading

България

Моделка си помисли, че кола е чакащото я такси, а шофьорът пък я взе за проститутка. Вижте какво се случи след като потеглиха (СНИМКИ/ВИДЕО)

Published

on

Това се случило във Вашингтон. След приятно забавление с приятели, известната в местните кръгове моделка и видеоблогърка Каролайн Берт излязла от ресторанта и повикала такси чрез приложението Uber.

Скоро тя получи съобщение, че колата след малко ще бъде там, но момичето някак си решило, че колата вече я чакала на бордюра. Какво се случило по-нататък, можете да разберете по лицето на тази млада дама – всичко е ясно, дори и човек да не знае английски. Водачът я пита защо се нуждае от камера, а тя казва, че снима за приятели.

В този момент шофьорът сигурно се е смутил леко, но изглежда, е решил, че ще е за кратко. Каролайн Берт След това шофьорът започнал да пита момичето какво е името й, откъде е, да се запознава с нея, мислейки, че проститутка е седнала при него в колата.

Трябва да се отбележи, че Каролайн е привлекателна и ярка девойка и вероятно много малко се различава с визията си от вашингтонските жрици на любовта.

Каролайн Берт Всичко се изяснило след минута път, когато се обадили на Берт и тя чула гласа на таксиметровия шофьор, който питал къде се намира.

Лицето й се изменя моментално. „Вие Каролайн ли чакахте?“, пита жената шофьора до нея. За мъжа този въпрос не се превърнал в пречка, изглежда му било все едно кой ще седне в колата до него.

Каролайн отговаряла на въпросите на непознатия честно до момента, в който разбрала, че всъщност той не е таксиметров шофьор. Шофьорът пък започнал да се извинява, но Каролайн вече изскочила от колата и изключила директното предаване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Continue Reading

България

Пожелайте му нещо! Сега гръмна по всички български сайтове. Румен Радев е

Published

on

Днес, 18 юни, рожден ден има президента на България Румен Радев.

Румен Георгиев Радев е генерал от резерва и 5-и президент на Република България, встъпил в длъжност на 22 януари 2017 г.

По време на военната си кариера, Радев, който е летец, достига чин генерал-майор и длъжност „командир на Военновъздушните сили“ на Република България (2014 – 2016).

Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград, в семейството на Станка и Георги Радеви – счетоводителка и електроинженер. Родителите му са от село Славяново, Харманлийско, където Радев прекарва детството си. Има две години по-голяма сестра – Лозана. Основното и средното си образование Радев получава в Хасково.

През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково.

По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1991 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

Владее български, английски, руски и немски език.

Военна кариера:

1987 – 1988 г. – младши пилот в 15-ти изтребителен авиополк – Равнец
1989 – 1990 г. – заместник-командир на звено в 15-ти изтребителен авиополк – Равнец
1990 – 1994 г. – командир на звено в 15-ти изтребителен авиополк – Равнец
1996 – 1998 г. – командир на ескадрила Миг-29 в 5-та изтребителна авиобаза – Равнец
1998 – 1999 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 5-та изтребителна авиобаза – Равнец
1999 – 2000 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево
2000 г. – изследване на ПВО на Република България – НАТО, Брюксел
2000 – 2002 г. – началник щаб на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево
2003 – 2005 г. – началник щаб на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево
2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево
2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили
2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили

Считано от 30 юни 2014 г., бригаден генерал Радев е освободен от длъжността „заместник-командир на Военновъздушните сили“, назначен за „командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание “генерал майор” (президентски указ №94 от 28 април 2014). Съгласно президентски указ №282 от 10 август 2016 г. генерал-майор Румен Радев е освободен по негова молба от длъжността „командир на Военновъздушните сили“ и от военна служба и е пенсиониран.

Continue Reading

България

Изтече сега: Има нещо безкрайно гнило около смъртта на малката Вивиан! Ето какво потулват!

Published

on

Няма запис от видеокамерите какво се е случило и защо почина инцидентно малката Вивиан в аквапарка на турски хотел по време на почивката си. Детето почина, след като се спусна по пързалката и след като казва на баща си, че дете го е ритнало в корема и много го боли.

Родителите поискаха още в същия ден да видят какво се е случило, за да разберат истината за смъртта на дъщеря си, но от хотела не са им дали записа. Случаят бе скоростно поет от българското външно министерство, което изпрати българския консул Момчил Русинов на място в град Дидим, за да изясни на място обстоятелствата.

Консулът е посетил хотела и полицията, но от там са му казали, че точно мястото, където е станал инцидентът – басейнът, е „сляпа точка” и няма да предадат видеозаписа, твърди „Флагман“. Така подозренията на семейството, което търси справедливост, че записът ще изчезне, се оказаха верни.

Вивиан Вачева беше едва на 7 г., а родителите й са Тони Вачева и известният български тенор Веселин Вачев. Семейството обвинява хотела и че аквапаркът не е обезопасен, тъй като не е имало човек, който да спуска и посреща децата в басейна и така те са се блъскали.

От действията на българския консул, който е посетил и полицията, става ясно, че семейството е било накарано да подпише и документ, че няма да подават жалба по случая с дъщеря им. Били снети показния след инцидента, в присъствието на преводач, осигурен от г-жа Вачева.

Семейството е много изненадано, защото няма как да осигури преводач, тъй като е в болницата, докато се опитват да спасята дъщеря им.

Оказва се, че в документа бащата е декларирал, че не иска никой да е отговорен по случая и няма намерение да подава жалба или дело. Портоколът е подписан от бащата, преводача Михайлова и адвокат.

Все пак в него съществува и условие, че показанията могат да бъдат променени, при условие че решат заради емоционалния шок.

Бащата си спомня за показанията, но сподели, че е странно да подписва такъв документ, тъй като Вивиан е била жива тогава, когато са давали тези показания.

Документите бяха преведени едва в България, тъй като в шока родителите са подписвали всякакви документи на турски език.

Разследването продължава, като се установява защо и дали е бил обезопасен аквапаркът и басейнът и дали е имало занижен контрол. Семейството търси турски адвокат, който води делото им в съседната държава.

Continue Reading

Trending