Connect with us

Хит

Ани Хоанг удари звучен шамар на българите 

Published

on

Певицата Ани Хоанг удари звучен шамар на българите или поне на повечето от нас. Направи го в профила си в социалната мрежа като публикува своя снимка по голи балкони.

Само леко прикрити от две звездички. Ани Хоанг заяви мнението си силно, на глас и повече от убедително. А как ще го приеме всеки, си е негов личен проблем, пише kliuki.bg

Разбира се, любимата на Люси Иларионов няма за цел да покаже прелестите си, а нещо много по-различно. Сами прочетете какво написа тя под голата си снимка и сами си отговорете на въпросите, които задава. „Възмутени ли сте? И аз съм възмутена! Много! Показвам голите си ц*ци…

И за отрицателно време събирам хиляди гледания и стотици коментари. Правя благотворителна кампания, пиша за нея във фейсбук профила си – нулев интерес!

Пускам парче, в което се пее за п*тки, к*рви и т.н – голям фурор, много лайкове! А хубавите ми песни със смислени текстове, лирична мелодия и красиви клипове минават и заминават.

Скандалът продава! Лошата новина продава! Простотията продава! Телевизиите превръщат в звезди тунинговани кифли със съмнителен морал.

Цялата ни преса, от ровене в мръсното бельо на известните, стана не жълта, а кафява. В герои на деня се превръщат абсолютни недоразумения. Не, не се превръщат сами. Вие ги превръщате. От мен ли сте възмутени? Наистина?!!“, каза ни го право в очите Ани Хоанг.

Continue Reading

Хит

ВИЖТЕ как се правят супер вкусни КАРТОФЕНИ ПУРИЧКИ С КАШКАВАЛ… Не сте опитвали такава вкусотия!

Published

on

Може би сте забелязали, че кашкавалът и картофите са изключително добра комбинация. Има много примери за доброто им взаимодействие. Ето ви една рецепта, която ще го потвърди.

Продукти: 5-6 картофа; 100-120 гр кашкавал; 100-110 гр галета; 2 яйца; 3 с.л. брашно; сол; черен пипер; други подправки – по ваше желание; олио

Приготвяне:Сварете картофите умерено, без да стават прекалено меки.

След това ги обелете, и ги настържете с ренде. Разбийте яйцата и ги добавете към настърганите картофи. Сложете в сместа и брашното с подправките. Разбъркайте добре.

Кашкавала нарежете на тънки и дълги парчета, които ще послужат за „ос“ на пуричките. С мокри ръце оформете продълговати кюфтенца от приготвената смес, а вътре поставете по едно парче кашкавал.

Отъркаляйте ги в галетата, и ги изпържете в силно сгорещена мазнина, като ги обръщате от всички страни.

 

картофени пурички

Continue Reading

Любопитно

3 Предупредителни знака, че Вашият партньор е тайно нещастен

Published

on

Започнали сте да забелязвате малки разлики в поведението на партньора си и искате да разберете причината. Не е тайна, че партньорът ви се държи странно напоследък, но наистина ли е нещастен? Ако вие сте щастливи, не трябва ли и вашият партньор да бъде щастлив?

В романтичните връзки, вие научавате за партньора си доста неща и по изражение на лицето, езика на тялото обикновено можете да разберете кога са ви ядосани. Същото важи и за признаците на депресия и нещастие.

Тревогата за състоянието на вашите взаимоотношения предизвиква напрежение за вас и вашият партньор. В идеалния случай можете да разговаряте за вашите притеснения и дали вашият партньор е недоволен от вас или не, няма да бъде тайна повече.

Комуникацията с партньора ви е важна. Ако все още не сте готови да осъществите сериозен разговор с партньора си и смятате, че той показва някой от тези 3 предупредителни знака, възможно е да е тайно недоволен.

1. Забелязвате промени в поведението на партньора си

Разбирате, че вашият партньор е купил видеоигри, а до сега никога не е проявявал интерес към тях. Показва промени в теглото. Вашият партньор се облича по различен начин .

Тези промени могат да бъдат предупредителни признаци, че партньорът ви е тайно недоволен и иска да промени и връзката си. Адаптирането на стил, поведение, приятели или хоби към предпочитанията на някой друг може да бъде знак за неудовлетвореност.

Промяната в поведението на партньора ви може да не е знак, че е намерил друг романтичен партньор, но очевидно е почувствал необходимостта от промяна.

Ако той е мрачен, опитва се да ви накара да се промените, прекарва повече време сам или с други хора, определено трябва да го приемете като предупредителен знак, че партньорът ви е тайно нещастен.

2. Вашият партньор отсъства емоционално

Емоционалната измама е един от начините, по които вашият партньор може да се отдръпне от вас. Емоционална измама, кибер измама, виртуални връзки; това са всички реални възможности, ако партньорът ви не е достъпен за вас. Вашият партньор споделя своите чувства, мисли и внимание с някой друг, не с вас.

Изследователи, които разглеждат онлайн отношенията и реалните отношения, вярват, че „онлайн връзките имат определена съблазнителна привлекателност, която по някакъв начин може да бъде потенциално по -опасна от изневерите в реалната връзка.“

Много хора гледат на това като на предателство, което ще доведе до края на връзката, дори ако не е имало секс с участващия онлайн човек.

Усещането за предателство идва от това, че той споделя неща с някой друг, които не е споделял с вас.

Вашият партньор може също и да е емоционално „отсъстващ”. Когато попитате как е, той отговаря само с „добре“. Не иска да комуникира и липсата на емоционална връзка с вас е предупредителен знак, че партньорът ви е тайно недоволен.

3. Вие или Вашият партньор губите съня си

Безсънието е често срещан признак на депресия. Невъзможността да спите също може да е признак на безпокойство. Ако не можете да спите през нощта или се събуждате по няколко пъти е друг признак на депресия. В резултат на липсата на сън вашият партньор може да има липса на енергия.

Проучване е установило, че лошият сън оказва влияние върху качеството на връзката и обратно; лошата връзка оказва влияние върху качеството на съня. Ако някой от вас има хронична умора, това може да повлияе върху работата, семейството, умствения и емоционален живот.

Спането на дивана или в спалнята за гости е друг тревожен предупредителен знак. Вашият партньор сигнализира, че има нужда от пространство. Също така е възможно техните чувства към вас да са се променили и интимността да спят с вас да е неудобна за партньора ви.

Най-добрият начин да разберете дали партньорът ви е тайно недоволен е да го попитате.

Continue Reading

Любопитно

Скандална фолкпевица призна: Предлагаха ми 80 бона, за да съм компаньонка!

Published

on

40 000 евро ми предложиха, за да стана компаньонка. Офертата дойде от арабски шейх, но категорично отказах, без дори да се замисля. Това разказа фолкпевицата Дебора, която е известна с предизвикателното си поведение, пише в. България днес.

Изпълнителката признава, че многократно е получавала неприлични закачки от заможни господа, но това било най-солидното финансово предложение. Освен това често получавала съобщения от непознати мъже за секс за една нощ, но никога не се е съгласявала да продава тялото си.

Предложението на арабския шейх, който живее в Дубай, било фолкпевицата да се нанесе да живее в неговото жилище и да го придружава по време на пътуванията и партитата му.

Месечната „заплата“ от 40 000 евро на месец обаче веднага подсетила Дебора, че става въпрос за сексуално предложение. „Аз не съм проститутка, а певица, така че такива оферти няма как да ме впечатлят. В нашата професия често ни се случва да ни предлагат заплащане срещу секс, така че в един момент дори спираш да обръщаш внимание“, каза още видинчанката.

Дебора признава, че цени парите, тъй като е имало години, когато е живеела в много трудни условия. „На 15 години станах танцьорка! Обикаляхме цяла Северозападна България!

И да ви кажа ли колко взимах на вечер? Прекрасната сума от 30 лева! За мен това беше все едно съм видяла 30 000 евро! Бях горда, че изкарвам пари на 15 години и че ще имам за закуска не два, а пет лева“, върна се назад във времето фолкпевицата.

И допълни: „Моят живот не е бил толкова лесен, както всички си мислят. Аз съм едно обикновено момиче, което е имало в ученическите си години 2 лв. за закуска, та се чудех да ям ли с тези пари, да пуша ли, да пия ли кафе. Така бях в училище, моите родители нямаха възможност за повече.“

Източник: e-novini.bg

Continue Reading

Trending