Честито, да са живи и здрави! Само преди минути Емилия направи най-важното съобщение в живота си! На Коко Динев ми прилоша, бившата ще

Емилия потвърди новината

Емилия потвърди новината за сватба с арабския милионер Жорж Башур. Откакто изпълнителката показа пръстена си, тя не спира да се фука с него.

В събота тя се появи на свое участие с прилепнала розова рокля. Емилия умишлено акцентира на пръстена си, появявайки се без други бижута. Освен на него тя беше заложила и на широка гривна с камъни.

Впечатление на всички направи, че тя изглежда блестящо. През цялото време усмивката не слезе от лицето й. Певицата не отказа на нито един от феновете си, изявил желание да се снима с нея.

По всичко личи, че тя е много щастлива. Пайнерката дори смени профилната си снимка в мрежата и сподели фотос, на който е усмихната до уши. В ръцете си държи огромен букет червени рози.

Ежедневно Жорж Башур я изненадва с подобни жестове. До фотоса Емилия е написала, че благодарение на тази любов отново се е върнала към живота.

Тя сподели, че ще има и сватба. Емилия допълни, че с любимия си вече са обсъдили този въпрос и са определили дата. Но не разкри кога точно ще е щастливото събитие. Емилия поясни, че и двамата са достатъчно зрели за тази стъпка.

На въпроса дали ще се появи някъде с новия си любим, тя заяви, че не счита за необходимо да го прави. Изпълнителката припомни, че е дала едно много обширно интервю и не е необходимо постоянно да се натрапва на хората, пише „България днес“.

/bradva.bg