СЛУЧИ СЕ ТОЛКОВА СКОРО СЛЕД ТЕЛЕВИЗИОННАТА СВАТБА! ПРЕДИ МАЛКО АЛЕКС СЪОБЩИ, ЧЕ С ДАНИЕЛ

Алекс Богданска направи сензационно признание

След финала на ВИП Брадър младоженците Алекс Боданска и Даниел Петканов планират меден месец. Двойката, която все още продължава да е обект на противоречиви чувства от страна на зрителите, ще се отдаде на релакс и романтика през месец декември.

Двамата влюбени вече са си набелязали няколко райски кътчета, където в момента е лято. До броени дни семейство Петканови ще замине на меден месец. Заедно с тях ще бъдат и кумовете им – Джулиана Гани и нейният съпруг Станимир.

Младоженците вече мислят по въпроса за наследниците. Скандалната моделка е категорична, че ще дари любимия с поне пет деца. Това признание тя е направила пред свои приятели малко след края на формата, пише Пик.

Алекс Богданска, която вече носи фамилията Петканова, копнее за голямо семейство и се надява много скоро мечтата й да стане реалност.

Тя и нейният любим продължават да са най-обсъжданите личности от предходното издание на ВИП Брадър. Още с влизането им във формата тръгнаха слухове, че двамата мамят зрителите.

Появиха се твърдения, че моделката и репортерът са подновили връзката си още през лятото, но крият това, за да вдигнат рейтинга си във формата и по този начин да си осигурят победата.

Тези слухове се потвърдиха след като двама затоплиха отношенията си и дори взеха решение да сключат брак в Къщата. Младоженците не планират втора сватба, извън формата. Те не изключват вероятността това да се случи в бъдеще. Но засега нямат такива намерения.

След формата двамата се преместиха в ново жилище. Даниел Петканов сподели, че е наел друг апартамент и вече се е заел с ремонта му, тъй като не е в особено добро състояние.

/bradva.bg