Покъртителна изповед на Лепа Брена: Боли и не минава!

Лепа Брена наскоро отпразнува 35 години успешна кариера, а освен песните от новия албум, певицата на публиката и представи и документалния филм „Годините на Сладкият грях“, който хвърля светлина върху някои неизвестни подробности от живота на певицата. Тя разкрива, че й липсва времето, когато е била най-голямата югославска звезда.

Брутално откровена, певицата не скрива емоциите си и разкрива с кой удар в живота си още не се е смирила. „По принцип съм щастлива и удовлетворена. Аз съм открита към всички, но има неща от живота ми, които са много болезнени. Смъртта на родителите ми… смъртта на моя меценат. Рака през 1993 г., разпадането на една земя, която даваше душевен покой на всички нас.

На някого това не му беше изгодно и тази земя се разпадна и се срина при ужасни обстоятелства и дори и днес има още последствия от тях. Винаги ще ме боли, че детето ми беше отвлечено, а този, който го направи, не беше открит и наказан. Това е достатъчно, за да се види с каква правна система живеем”, не скрива болката си Лепа Брена.

Превод БЛИЦ