Низ от черни трагедии сполетя Веско Маринов, но тъгата от загубата още не е приключила

Веселин Маринов преживява тежки дни!

Веселин Маринов е съсипан след поредицата от мрачни събития, които го сполетяха. Певецът се затвори у дома и отложи всичките си участия. Той все още не е преодолял загубата на двама от най-скъпите си хора.

За кратък период го напусна баща му и човекът, когото той приемаше за свой духовен учител и втори баща – Тончо Русев. Единственото, което успокоява Веселин Маринов, е че успял да се сбогува с баща си.

Вечерта преди смъртта му, певецът бил при него. Посетил го заедно със сестра си. Възрастният мъж им заръчал да продължат да се грижат за лимоновото дръвче в двора му. От 20 години той полагал грижи за дръвчето и много се радвал на плодовете му.

Умиращият старец споделил с децата си какво му тежи най-много много. Той съжалявал, че тази година няма да успее да засади доматите в градината си.

Веселин Маринов е категоричен, че няма да продаде бащината си къща и един ден ще се върне там, за да изкара спокойно старините си.

Но след смъртта на баща си, той все още не е ходил в дома му, тъй като няма сили да го направи.

Почерненият певец отказва да се храни. Отложил е всичките си изяви, въпреки разочарованието на феновете му. Веселин Маринов е изгубил желание за работа и не намира сили да се върне на сцената.

Неотлъчно до него е настоящата му любима. Единствено тя му дава сили за живот. Но въпреки усилията й, Веселин Маринов не може да излезе от тежката депресия, в която се намира, пише“Ретро“.