На 17 тя преспа с висок тъмен непознат, 15 години по-късно го издирва, за да му поднесе шокираща изненада (СНИМКИ)

Жена от британския град Блекпул издирва мъж, с когото е правила случаен секс през 2003 година. 32-годишната Тери Рейд иска да го намери, за да го запознае с дъщеря им, съобщава „Дейли Мейл“.

Единственто нещо, което Тери си спомня за еднократното изживяване, е че мъжът бил „уелсец, висок, тъмен и красив“. 9 месеца след интимната им среща тя родила момиченце, което нарекла Шанел.

Тери, която още живее в Блекпул, разказва, че срещнала мъжа в нощен клуб в града, когато била едва на 17. След като преспали, двамата се разделили, но седмици по-късно тя разбрала, че е бременна.

Тя е категорична, че мъжът от Уелс е бащата на дъщеря ѝ и сега иска двамата да се запознаят.

„Шанел е достатъчно голяма, за да разбира, и иска да открие баща си. Правя го заради нея“, казва тя.

Не е сигурна на колко точно години е бил бащата, но тъй като бил в Блекпул със семейството си, предполага, че той също бил тийнейджър като нея.

Тери, която работи като медицинска сестра, предполага, че името му може да е Лиъм, но не е сигурна. Според мъглявите ѝ спомени, името на клуба било „Санук“.

След като се запознала с младежа, те отишли в апартамента на нейната приятелка, който се намирал над китайски ресторант.   „На следващия ден тръгнахме в различни посоки и той се върна в хотела в града“, разказва още тя.

Превод и редакция: БЛИЦ