Моделка си помисли, че кола е чакащото я такси, а шофьорът пък я взе за проститутка. Вижте какво се случи след като потеглиха (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това се случило във Вашингтон. След приятно забавление с приятели, известната в местните кръгове моделка и видеоблогърка Каролайн Берт излязла от ресторанта и повикала такси чрез приложението Uber.

Скоро тя получи съобщение, че колата след малко ще бъде там, но момичето някак си решило, че колата вече я чакала на бордюра. Какво се случило по-нататък, можете да разберете по лицето на тази млада дама – всичко е ясно, дори и човек да не знае английски. Водачът я пита защо се нуждае от камера, а тя казва, че снима за приятели.

В този момент шофьорът сигурно се е смутил леко, но изглежда, е решил, че ще е за кратко. Каролайн Берт След това шофьорът започнал да пита момичето какво е името й, откъде е, да се запознава с нея, мислейки, че проститутка е седнала при него в колата.

Трябва да се отбележи, че Каролайн е привлекателна и ярка девойка и вероятно много малко се различава с визията си от вашингтонските жрици на любовта.

Каролайн Берт Всичко се изяснило след минута път, когато се обадили на Берт и тя чула гласа на таксиметровия шофьор, който питал къде се намира.

Лицето й се изменя моментално. „Вие Каролайн ли чакахте?“, пита жената шофьора до нея. За мъжа този въпрос не се превърнал в пречка, изглежда му било все едно кой ще седне в колата до него.

Каролайн отговаряла на въпросите на непознатия честно до момента, в който разбрала, че всъщност той не е таксиметров шофьор. Шофьорът пък започнал да се извинява, но Каролайн вече изскочила от колата и изключила директното предаване.

Превод и редакция: БЛИЦ