Лили Иванова чу това и откачи! Вижте каква бомба хвърли за нея вечната й съперница Йорданка Христова: Тя не е

Йорданка Христова не пропусна да захапе отколешната си съперница

Йорданка Христова обяви себе си за прима на родната естрада

Йорданка Христова се обяви за прима на родната естрадна музика! Любимата певица на Фидел Кастро не пропусна да се заяде с вечната си конкурентка. И заяви, че именно тя е царицата на българската естрада.

Точно под това мото минава турнето на любимката на Фидел Кастро в Куба и Мексико, което стартира на 2 март от „Театро американо” в Хавана.

Островът на свободата е запазена територия на Йорданка Христова, която точно преди 50 години за пръв път изнася концерт в карибската държава и завинаги спечелва сърцата на кубинците. Данчето сподели, че вероятно предстоящият гастрол в Куба ще е последният, макар да няма желание да се сбогува завинаги с любимата си публика от Латинска Америка, писа „Таблоид“.

Всяка година снахата на Григор Стоичков събира слънчеви лъчи на лазурните плажове на Варадеро, а често съчетава почивката си със срещи с публиката. Хиляди жени на Острова на свободата са кръстени на Йорданка, а най-големият й почитател – бащата на кубинската революция Фидел Кастро, винаги я приемаше в резиденцията си.

В готвеното шоу в Хавана ще се включат и именити нейни колеги от Куба, които са свързани с България в личния си живот и в кариерата. Със сигурност певицата ще подпали отново кръвта на латиноамериканските си приятели с песните, които ще изпее на испански.

Вече 55 години естрадната прима обира овациите с вечните си хитове, които се пеят на 18 езика. Тя печели любовта на публиката с финес, непринуденост и аристократизъм, които, според почитателите на Данчето, липсват на вечната й съперница Лили Иванова.

Въпреки че суетата е присъща на всеки артист, Христова е много по-непринудена при общуването си с публиката, не крие годините си и никога не отказва снимка или автограф на свой фен. За разлика от Йорданка фурията от Кубрат е доста по-претенциозна и суетна и не дава да я снимат от близо. За капак Данчето е истинската звезда в Куба, където Лили Иванова е гостувала, но без особен успех, предават от Hotarena.net.