ИНТИМНО! Ламбо с разтърсващи любовни разкрития: За мен Барбара беше само флирт! Крие ли още деца сексимволът на българското кино…

„Нямам син от Барбара Брилска. Момчето си има баща и дори е кръстено на него. За мен отношенията ни бяха авантюра , за нея, по-късно разбрах, са били важно събитие в живота й“. Това казва Стефан Данаилов, разбивайки слуховете за дете от красивата полякиня. Едва преди няколко месеца излезе официално вестта за връзката им, пише столичен ежедневник.

Актрисата даде пространно интервю за руската преса, в което твърди, че в края на 70-те години е изживяла бурна и романтична лав стори с най-красивия по онова време български актьор Стефан Данаилов.Именно срещата с нашия актьор я кара да зареже неверния си съпруг и да се хвърли през глава в романтичната авантюра.

Уви, скоро чувствата на Ламбо охладняват скоро и той за пореден път се прибира при единствената своя Мария.

Ламба и Барбара се срещат на снимките на „Умирай само в краен случай“. Ламбо вече е гледал най-известната полска актриса в няколко филма и я оценява като красавица. Режисьорът ги събрал в една хотелска стая и Данаилов оценява актрисата като специална. По-късно попада в нейната стая, след като го изпровождат да си ходи, за да пестят пари от хотела. Отидох при нея, стана красива авантюра, но нищо повече, казва той, като изтъква, че в книгата си Брилска вмъква повече литература, отколкото факти.

За мен това беше само флирт, а за нея се оказва, че е било много повече, казва Данаилов.