ИЗЦЕПКА! Марк Зукърбърг гепи бомбите на нашата „Мис Силикон“ (СНИМКА 18+)

За втори път в рамките на няколко месеца „Мис Силикон“ Виктория Петрова бе наказана от Фейсбук заради гола снимка, която публикува на страницата си.

По Коледа миската се пусна както майка я родила от леглото. Едната й гърда е прикрита с нейната, а другата с мъжка ръка, пише „Телеграф“. Чия е тя остава мистерия.

Кадърът обаче явно се е видял доста неприличен на някои моралисти и след докладването му, силиконката е била санкционирана. Хората на Марк Зукърбърг временно ограничиха достъпа й до профила, а с това отрязаха и възможността на силния пол да плакне очи по бомбите на Виктория.

Преди време тръгна слух, че моделката се е разделила с приятеля си, дори направила аборт от столична мутра. По тези въпроси Виктория обаче мълчи.

Красавицата е известна с изцепките си в мрежата. Малко след като грабна короната Мис Силикон, палавницата пусна няколко голи снимки в Интернет в знак на протест, че обществото поставя под общ знаменател участничките в подобни конкурси и ги определят като празноглави златотърсачки.

Силиконката показва тяло трепач, нашарено с множество татуси. Снимките бяха съпроводени от коментара: „Ето ме без дрехи, лицемери, явих се на конкурс за кучки, не за монахиня“, избухна Виктория.

Снимка ПИК