ИЗВЪНРЕДНО! Владо Николов заби политиците на Шипка! Хората бесни освиркваха политиците (Снимки)

Радвам се, че дойдох точно на 3 март. Атмосферата е уникална. Това заяви на връх Шипка един от най-добрите волейболисти в света Владо Николов. Бившият национал присъства на официалните чествания по случай 3 март на върха.

„Изпитвам чувство на гордост, че мога да се нарека наследник на тези герои, които са извоювали нашата свобода. Чувството по време на самото изкачване не е особено вдъхновяващо, защото има много умора, но след като се изкачих и с тази гледка – просто е невероятно. Мисля, че и днес има хора, които биха направили всичко за България. Аз бих направил всичко. Радвам се, че тук има много млади хора, което ми дава надежда. В България е хубаво, много по-добре от много други държави. Ходил съм навсякъде по света и мога да кажа, че тук има условия за развитие“, отбеляза Владо Николов.

От друга страна хората бяхна бесни, че заради кортежите на политиците не могат да се качат да паметника. Опашките са километрични, а полицаите блокират хората по пътя на горе.

Въпреки това хората, които стигнаха до върха са доволни, настроението е добро, а за появата на Владо Николов заявяват шегувито, че може да забие политиците на връх Шипка.