Ето какво крият дерматолозите! Нанасяте, престоява за 10 минути на лицето и кожата ви е свежа като на 20 годишна!

Те харчат хиляди левове за скъпи лечения и козметични продукти, които не осигуряват желаните резултати.

Бръчките могат да се появят и като резултат от излагане на слънце, използване на козметични продукти, хормонални промени и нездравословен начин на живот. Всички тези фактори имат пряко въздействие върху еластичността на кожата.

Добрата новина е, че няма нужда да се харчат много пари за скъпи козметични продукти, тъй като този домашен крем против бръчки може да направи чудеса за вашата кожа. Тя може да намали появата на бръчки и да направи кожата ви мека и гладка. Тя ще ви помогне да изглеждате 15 години по-млади, като основно действа през нощта.

Рецепта:

Тази естествена маска за лице е пълна с антиоксиданти, които дълбоко овлажняват кожата и я предпазват от вредния ефект на свободните радикали. Също така е много ефективна при премахването на тъмните кръгове и акнето.

Съставки:

1 суп.л. пчелен мед

1 чаша вода

1 суп.л. прясно мляко

3 суп.л. ориз

Инструкции:

Първо изсипете 3 суп.л. ориз в 1 чаша вода и поставете на котлона да заври. Нека ври в продължение на 3 минути. След това махнете от котлона, прецедете ориза и течността оставете да изстине.

Съхранявайте получената течност в стъклен съд. След това смесете течността с 1 суп.л. мляко и 1 суп.л. пчелен мед, докато не получите сместа.

 Как да използвам:

Измийте лицето си с вода. Нанесете маската на лицето си и внимателно масажирайте с кръгови движения. Оставете я да действа за 15 минути и след това я изплакнете с топла вода. Използвайте маската веднъж седмично. Резултатите ще ви очароват напълно и ефектите са видими на втората седмица.

Източник: zajenata.bg