Гръмна сега, България онемя! Гала е станала жертва на брутално насилие! За ужас на всички известната водеща е била

Гала била тормозена в детската градина и училище

Гала сподели, че също е била жертва на насилие.

Водещата разказа какво е преживяла в детската градина и в училище. През последните дни темата за насилието над деца в детските градини е основна във всички медии. Клипчета за това как учители бият деца и проявяват насилие върху тях се появяват всеки ден.

Гала разказа в предаването си, че и тя си спомня такива случаи. Насилие са проявявали над нея не само в детската градина, но и в училище. „Аз си спомням. Аз съм ходила на детска градина не повече от седмица и за мен беше най-големият кошмар, който съм имала в живота си. Накрая започнах да вдигам температура всяка сутрин преди градина и така ме спряха”, сподели Гала преди дни.

Тя спира да ходи, защото там не яде нищо и леличката й тъпче всичко наведнъж в устата. „Накрая идваше бясна леличката и ми даваше от първо, второ, трето, всичко накуп в устата. Аз повръщах абсолютно всеки обед на масичката”, оплака се водещата.

Налага се Гала да остане вкъщи, но всички членове от семейството й са заети, защото ходят на работа и майка й я заключва в спалнята.

Там тя стои докато се прибере брат й и я отключи. Понякога обаче той я оставя в спалнята, защото му досажда, пише разкрития.ком.

Водещата разказа, че и в училище също е преживяла акт на насилие от страна на свой учител. Двете с нейна съученичка се смеят неистово и не могат да спрат, тогава идва учителят и след като не му отговарят на въпроса за какво говори, той посяга към тях. Одрасква я с часовника си по бузата и й теква кръв. Водещата все още има белег от случилото се.

С много тъга Гала разказа за случките от нейното детство, за да подкрепи майките, които в момента са подложени на същото и искат камери в детските градини.

Източник: bradva.bg