В началото всичко започна с цветя и рози, но току-що Деси Банова разбра в какъв филм се е вкарала! С ужас разбра, че колежките й

Синоптичките на Нова тв се подиграват на вече бившата си колежка Деси Банова
Бившите колежки на Деси Банова й се подиграват. Красавиците в Нова тв не спират да коментират постъпката на блондинката, която реши да напусне работа, след като започна връзка с бившия президент.

Фраза, отнасяща се амбициозната Деси Банова, вече се превърна в култова реплика в коридорите на Нова тв.

На всеки в нюз рума, който я попита какво прави, синоптичката Никол отговаряла, че стои и чака някой президент да мине. На нея приглася и колежката й Гери Малкоданска.

От сутрин до вечер двете красавици коментират връзката на вече бившата си колежка с бившия президент. И двете недоумяват как се е случило всичко това, пише Хот нюлс.

Новото попълнение в екипа им Нора Шопова, която е на мястото на Деси Банова, също не пропусна възможността да захапе блондинката. В интервю, което даде за известно издание, красавицата заяви иронично, че някой ден и тя може да се омъжи за президент.

Припомняме, че Деси Банова и Росен Плевнелиев разкриха официално връзката си преди два месеца. Двамата влюбени се появиха ръка за ръка в Нова тв. В началото на годината блондинката напусна работа.

Преди това се появиха слухове, че тя е бременна. Друга клюка гласи, че бившата синоптичка на Нова тв е получила предложение за брак от любимия си.

Засега тя не е коментирала оттеглянето си от ефир и не е посочила конкретна причина за това. Но според всички причината е ясна. Тя напусна работа заради Росен Плевнелиев.

Ангажиментът в Нова тв й пречеше да се наслади пълноценно на връзката си с него. Заради работата си Деси Банова не можеше да придружава любимия си при многобройните му пътувания зад граница.

/berbim.info